Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Badkamer verbouwen Drenthe

Waarschijnlijk heeft u al een aardig beeld van hoe uw droombadkamer eruit moet komen te zien. Maar hoe gaat u die realiseren? Welke vakmensen moeten aangenomen worden en hoeveel gaat het kosten? Schoonewille Bouw & Restauratie biedt u een totaalpakket, met onze eigen vakmensen en een vooraf gemaakte offerte. Zo weet u waar u aan toe bent en is de verbouwing van uw badkamer in bekwame handen.

De verbouwing van uw badkamer

Het zetten van tegels en monteren van verlichting zijn precieze werkjes. En wanneer u eenmaal heeft bedacht hoe uw badkamer eruit moet komen te zien, is het prettig wanneer de verbouwing ook goed gebeurt. Bij Schoonewille Bouw & Restauratie gaan we eerst met u rond de tafel om uw wensen uitvoerig met u te bespreken. Er wordt gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden qua budget en indeling. Wij geven u ook advies met betrekking tot de kwaliteit van de materialen: u heeft het langst plezier van uw nieuwe badkamer, wanneer u gaat voor sanitair met een lange levensduur. Vervolgens wordt uw badkamer op professionele wijze door onze vakmensen met jarenlange ervaring verbouwd. Zij zorgen voor een badkamer van hoogwaardige kwaliteit voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Nieuwe badkamer in Drenthe

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Drenthe en garandeert vakkundig kwaliteitswerk bij iedere verbouwing, nieuwbouw, restauratie of renovatie. Zo ook bij uw badkamer verbouwing. Met vakkundige werknemers en materialen van hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van kwaliteit én duidelijkheid. Heeft u verbouwingsplannen voor uw badkamer, of moeten andere bouwwerkzaamheden verricht worden? Neem dan contact met ons op via de website. Wij nemen dan graag uw wensen met u door.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>