Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Restauratie (rijks-)monumenten

Als een pand is aangemerkt als (rijks-)monument, betekent dit dat het betreffende pand goed en volgens de richtlijnen die daarvoor gelden, onderhouden dient te worden. Dit is belangrijk voor een rijksmonument, omdat alleen met goed onderhoud het authentieke pand de huidige waarde en uitstraling voor de toekomst kan behouden.

Schoonewille Bouw & Restauratie is gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van (rijks-)monumenten. Welk pand het (rijks-)monument ook betreft en welke schade er ook hersteld dient te worden: de vakmannen van Schoonewille Bouw & Restauratie weten exact wat er moet gebeuren om het (rijks-)monument op de juiste manier te restaureren. Een goed voorbeeld is de woning van de kampcommandant van kamp Westerbork in Hooghalen.

Neem contact op

Restauratie monument - Schoonewille

 

Het belang van een professioneel bouwbedrijf

Zeker bij het herstellen van (rijks-)monumenten , is het erg belangrijk dat er een gespecialiseerd bouwbedrijf in de arm wordt genomen, dat met gevoel voor de historie en met passie voor het (rijks-)monument restaureert. Laat u een standaard bouwbedrijf zonder enige ervaring met de restauratie van een (rijks-)monument aan de slag gaan, dan is de kans groot dat het pand niet op de juiste wijze gerestaureerd wordt. Op deze manier kan niet alleen  de waarde van een pand drastisch dalen, maar ook de belevingswaarde, enkel en alleen door toedoen van een bouwbedrijf zonder erkenning in restauratie.

Als u zeker wilt weten dat uw pand op de juiste manier gerestaureerd wordt, dan wordt zeker aangeraden om een professioneel bouwbedrijf in de arm te nemen. Schoonewille Bouw & Restauratie heeft al jarenlang ervaring in het herstellen van (rijks-)monumenten en gaat daar respectvol mee om. Onze specialistische vakmensen weten exact wat er moet gebeuren om een pand op de juiste manier te herstellen, waarbij de waarde van het pand behouden blijft.

Schoonewille Bouw & Restauratie: kwaliteit staat hoog in het vaandel

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft als bedrijfsfilosofie dat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dienen te staan. De restauratie van een (rijks-)monument wordt pas beëindigd wanneer dit betreffende pand geheel naar wens hersteld is, waarbij zowel onze vakmensen als de opdrachtgever helemaal tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat en het monument  voor volgende generaties behouden blijft.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>