Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Onderhoud van historische panden

 

Om te blijven genieten van historische gebouwen, is het belangrijk om deze unieke panden goed te onderhouden. Doet u dit niet, dan is de kans namelijk groot dat de unieke aspecten van het gebouw uiteindelijk verloren zullen gaan en de uitstraling van het pand langzaam maar zeker minder zal worden.

Dit geldt niet alleen voor (rijks-)monumenten, maar ook voor andere historische gebouwen die hun waarde dienen te behouden.

 

Neen contact op

Onderhoud woningen tot 1935

Onderhoudsplan  historische panden

Heeft u een historisch pand in uw beheer en wilt u dit graag op de juiste manier onderhouden? Dan kunt u gebruik maken van één van de diensten van Schoonewille Bouw & Restauratie, namelijk het onderhouden en behouden van woningen en gebouwen tot 1935. Hieronder valt onder andere de restauratie van (rijks-)monumenten, maar ook de restauratie en het in waarde behouden van oudere  panden.

Daarnaast gaat Schoonewille Bouw & Restauratie altijd voor de beste kwaliteit. Onze vakmensen zijn pas klaar met uw pand als het geheel aan onze en uw wensen voldoet, zodat beide partijen tevreden zijn met de restauratie van uw pand. Zo weet u zeker dat u bij Schoonewille Bouw & Restauratie trots kunt zijn op het eindresultaat.

Kies voor jarenlange ervaring en kwaliteit

Omdat het herstellen van oude gebouwen erg nauwkeurig werk is, is het belangrijk dat u bij de restauratie van uw pand kiest voor kwaliteit en puur vakmanschap. Alleen door gebruik te maken van de diensten van vakmensen die exact weten wat er gedaan moet worden en hoe dit gedaan moet worden, weet u zeker dat uw pand op de juiste manier gerestaureerd wordt. Voorkom teleurstellingen achteraf en laat uw pand herstellen door een gespecialiseerd en erkend bouwbedrijf. Alleen op deze manier streeft u naar het beste resultaat, in de vorm van een perfect gerestaureerd pand met een indrukwekkende waarde.

Oude panden, nieuwe technieken

Om te voorkomen dat de tand des tijds teveel invloed krijgt op de bouwkundige staat van een pand, wordt bij de renovatie van historische gebouwen gebruik gemaakt van nieuwe technieken die ten tijde van de bouw van het pand nog niet beschikbaar waren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevelcoating, spouwmuurisolatie of isolatieglas.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>