Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Onderhoud woning of bedrijfspand

Regelmatig onderhoud is van belang voor het behoud van uw woning. Dat weet eigenlijk iedereen, maar nog veel te vaak is dit het sluitstuk van de begroting. Vaak denkt men dat de verwarmingsinstallatie of het schilderen van het houtwerk het enige is dat onderhouden moet worden en vergeet men bijvoorbeeld de gevel en het dak van het pand.

Het vochtige klimaat en de zure regen laten hun sporen achter en als de vochtplekken op de muren verschijnen, wordt het tijd om ons in te schakelen.

Neem contact op

 

Nieuw dak op het huis - Schoonewille

Onderhoudsplan woning of bedrijfspand

Dat geldt ook voor uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren vakmensen kunnen u duidelijk uitleggen wat regelmatig onderhoud voor uw pand inhoudt en indien gewenst kunnen zij een onderhoudsplan met u opstellen. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Renovatie woning of bedrijfspand

Renovatie is het verbeteren van een woning of bedrijfspand. Dit kan bijvoorbeeld het aanbouwen van een serre aan uw huis zijn, zodat u ook in de winter lekker van het zonnetje kunt genieten. Renovatie van panden in de provincie Drenthe is onze specialiteit en kunt u met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten.

Het Drentse landschap

Drenthe verdient mooie, goed verzorgde panden, huizen en boerderijen geheel in de stijl van de regio. De vakmensen van Schoonewille Bouw & Restauratie helpen hier graag aan mee. Voor onderhoud van uw woning of restauratie van historische gebouwen in de regio, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>