Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Nieuwbouw en verbouw

 

Bent u op zoek bent naar een professioneel bouwbedrijf in Drenthe regio Hoogeveen / Beilen, gespecialisseerd in onderhoud, verbouw en/of nieuwbouw? Dan bent u bij Schoonewille Bouw & Restauratie aan het juiste adres.

Schoonewille Bouw & Restauratie is al vele jaren gespecialiseerd in het onderhouden, het verbouwen van bestaande en bouwen van nieuwe woningen. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring graag om uw woning tot een comfortabel thuis te maken.

 

Neem contact op

Nieuwbouw projecten Schoonewille

 

Werkzaamheden Schoonewille Bouw & Restauratie

U kunt de vakmensen van Schoonewille Bouw & Restauratie inhuren voor vele uiteenlopende zaken met betrekking tot het onderhouden, het verbouwen en het bouwen van uw woning. Schoonewille Bouw & Restauratie is specialist in het verbouwen en renoveren van bestaande woningen. Wij inventariseren eerst uw wensen om daarna vervolgens advies te geven over de beste mogelijkheden voor uw woning in de vorm van een bouwkundig advies, op basis van uw wensen en behoeften.

Daarnaast is Schoonewille Bouw & Restauratie tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van nieuwbouw, waarbij er een nieuwe woning wordt gebouwd die geheel aan uw wensen, eisen, behoeften en verwachtingen voldoet.

Het leveren van kwaliteit en diensten op maat

Wij vinden het erg belangrijk dat u waar voor uw geld krijgt. Daarnaast begrijpen wij als geen ander hoe ieders smaken op het gebied van wonen en werken van elkaar kunnen verschillen. Wij kunnen u daarvoor in contact brengen met architecten, bouwkundige tekenaars, constructeurs, schildersbedrijven en installateurs die u van advies kunnen dienen. Waarna wij natuurlijk graag het werk voor u uitvoeren.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>