Adres Kremboong 2a 7937 TB Tiendeveen Telefoon 06 129 310 20 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Herinrichting historische locaties

Schoonewille Bouw & Restauratie is een bouwbedrijf in de omgeving van Hoogeveen, Drenthe. Het bouwbedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van bestaande panden, het bouwen van nieuwe panden en het restaureren van oude panden zoals rijksmonumenten, maar kan ook ingehuurd worden voor de herinrichting van historische locaties. Deze dienst betreft het herinrichten van een historische plek op basis van (bouw-) historisch onderzoek.

Historische bouwsporen Herinneringscentrum Kamp Westerborkmetselen barak 56 Herinneringscentrum Kamp Westerbork Hooghalen

Voorbeelden van projecten van Schoonewille Bouw & Restauratie

Een project dat Schoonewille Bouw & Restauratie na aan het hart ligt, is de herinrichting van het kampterrein van kamp Westerbork. Op dat terrein zijn door ons authentieke delen van een barak, gecombineerd met nieuwe delen, teruggeplaatst op de historische plek. In de toekomst zullen er nog meer onderdelen aan toegevoegd worden. Met de herinrichting van deze historische locatie wordt met oog voor de gevoelige geschiedenis van deze plek in samenspraak met de opdrachtgever aan een integere invulling van het kampterrein gewerkt.

barak 56 Herinneringscentrum Kamp Westerbork Hooghalen


sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions