Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Onderhoud herdenkingsmonument

 

Om ervoor te zorgen dat het herdenkingsmonument zo lang mogelijk de oorspronkelijke uitstraling behoudt, dienen monumenten zorgvuldig onderhouden te worden.

Om dit op de juiste manier te doen, kunt u de controle en het onderhoud van herdenkingsmonumenten uitbesteden aan Schoonewille Bouw & Restauratie. Naast het herstellen van rijksmonumenten en oude panden, zijn onze vakmensen namelijk ook gespecialiseerd in het onderhoud van herdenkingsmonumenten.

 

Neem contact op

Graf-voor-na

Reparatie van monumenten

Bij het herstellen van een monument wordt eventuele schade aan het betreffende monument netjes bijgewerkt door middel van reparatie, zodat het monument dezelfde oorspronkelijke uitstraling behoudt als voorheen. Een monument kan namelijk gemakkelijk beschadigen door natuurlijke elementen, invloeden uit de omgeving en andere externe factoren.

Zeker als een monument buiten staat, is het belangrijk om dit monument  te onderhouden. Wordt dit niet gedaan, dan is de kans groot dat het monument de oorspronkelijke uitstraling verliest en zelfs langzaam zal vergaan door de invloed van de natuur.

 

Specialist in renovatie

 

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft voor ieder monument de juiste vakmensen in dienst voor het beste resultaat. Schoonewille Bouw & Restauratie heeft aangetoond grote monumenten zoals Nationaal Monument Westerbork op het terrein van kamp Westerbork te kunnen restaureren, als grafstenen en grafmonumenten.

En welk monument er ook door ons gerestaureerd wordt: onze ervaren vaklui doen er alles aan om het betreffende monument weer in de juiste staat te herstellen, met de uitstraling die bedoeld is.

uitzetten nationaal monument kamp westerbork


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>