Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Interieurbouw; winkels, musea en exposities

Schoonewille Bouw & Restauratie is niet alleen gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en restaureren van woningen en andere panden, maar wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van interieurbouw.

Schoonewille Bouw & Restauratie kan voor u de inrichting van uw museum verzorgen, maar kan ook zorg dragen voor de inrichting van exposities. Alle wensen kunnen uitgevoerd worden, kleine onderdelen maar ook gehele winkels en exposities.

Recent zijn er voor het Herinneringscentrum Kamp Westerbork nog elementen gemaakt voor de tentoonstellingen en winkel. Op deze pagina leest u meer over de diensten met betrekking tot interieurbouw van Schoonewille Bouw & Restauratie.

Neem contact op

Interieurbouw en museuminrichting

 

Tijdelijke en permanente scheidingswanden

Heeft u scheidingswanden nodig voor uw expositie of museum, dan kan Schoonewille Bouw & Restauratie deze voor u maken. Binnen het bedrijf is een jarenlange ervaring aanwezig in het produceren van wanden voor de  inrichting van exposities of inrichting museum. Bij ons krijgt u producten van de beste kwaliteit. Onze producten gaan niet slechts één expositie mee, maar deze worden duurzaam gemaakt,

Vitrines en kasten

Daarnaast kan Schoonewille Bouw & Restauratie u tevens helpen als u vitrines en kasten nodig heeft of aanpassingen hiervan. Deze vitrines en kasten worden gemaakt met het oog op de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor personeel en publiek van uw museum. Ook hierbij houden wij een hoge kwaliteitsnorm aan. Op deze manier kunt u ook deze producten steeds weer hergebruiken, zodat u niet steeds opnieuw materiaal aan dient te schaffen voor de inrichting van nieuwe exposities.

Altijd oog voor uw wensen

Naast het feit dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Schoonewille Bouw & Restauratie, vinden wij het ook erg belangrijk om producten te maken die geheel aan uw wensen, behoeften en eisen voldoen. Ter plekke zullen wij met u overleggen wat uw wensen zijn, om daarna een advies aan u te overleggen en op die manier tot het resultaat te komen wat u voor ogen heeft. Zo handelen wij altijd vanuit het oogpunt van de klant, zodat wij zeker weten dat onze producten exact aansluiten bij uw persoonlijke wensen en behoeften.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>