Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Restauratie van uw woning of momumtent

Hoewel de wereld om ons heen steeds verder ontwikkelt en er steeds nieuwe gebouwen bij komen in onze directe omgeving, is het ook belangrijk om de pareltjes van vroeger in de stad of in het landschap te behouden.

Zo vindt Schoonewille Bouw & Restauratie het niet alleen belangrijk om met de tijd mee te gaan, maar vinden wij het ook belangrijk om de karakteristieke panden van vroeger te behouden.

Zo zijn onze vakmensen bedreven in het op de juiste en beste manier restaureren van authentieke panden, waarbij de authentieke stijl van het pand behouden blijft.

Neem contact op

woning kampwoning

Restauratie historisch panden

Om ervoor te zorgen dat uw historische pand, boerderij of monument dezelfde waarde behoudt en er nog altijd zo mooi uit ziet als vroeger, is het belangrijk om het pand op de juiste manier, met respect, te restaureren. Bezit u een karakteristiek pand en wilt u dit in de authentieke stijl  laten restaureren, dan heeft u daarvoor een bedrijf nodig dat weet hoe dit op de juiste manier moet worden gedaan. De vakmensen van Schoonewille Bouw & Restauratie hebben jarenlange ervaring in dit restauratievak en hebben daardoor, maar ook door studie en met gevoel voor de geschiedenis van oude panden, alle kneepjes van het vak geleerd met betrekking tot het restaureren hiervan. Maakt u gebruik van onze diensten, dan weet u dus zeker dat uw dierbare, kostbare pand op de juiste manier gerestaureerd wordt en het pand zijn uitstraling en waarde blijft behouden.

Vakmanschap is meesterschap

Bij restauratie van historische gebouwen moet ook vaak gebruik worden gemaakt van ambachtswerk en het vakmanschap van weleer. Hierbij kunt u denken aan de mooie sierplafonds, gesneden details in het houtwerk of siersmeedwerk. Wij maken gebruik van ambachtslieden, die meesters op hun gebied zijn en de renovatie geheel in de gewenste stijl kunnen uitvoeren.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>