Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Bouwkundig advies en verbouwmogelijkheden

 

Een ander aspect in de specialisaties van Schoonewille Bouw & Restauratie is het uitvoeren van een bouwkundige inspectie van uw woning of pand. Een bouwkundige inspectie is een uitgebreide scan van uw pand, waarbij uitgebreid gekeken wordt naar de bouwkundige staat van uw huis of pand.

Op basis van deze inspectie kan vervolgens een advies gegeven worden, zodat u inzicht krijgt in aanbevolen onderhoudswerkzaamheden voor uw woning en u mogelijkheden aangereikt worden hoe u de bouwkundige staat van uw woning kunt verbeteren.

Neem contact op

 

Wat valt er precies onder de bouwkundige staat van een woning of pand?

Bij het inspecteren van de bouwkundige staat van uw huis of pand, wordt er gekeken naar verschillende factoren die de staat van uw pand bepalen. Zo wordt er gekeken naar het energieverbruik van het pand, waardoor er duidelijke informatie gegeven kan worden over eventuele energiebesparende maatregelen die u kunt nemen om uw pand te verbeteren. Veel (oude) panden bevatten enkele factoren die het energieverbruik van het pand ontzettend verhogen, zoals enkel glas en slecht geïsoleerde muren. Hierdoor zijn de maandelijkse energiekosten van deze panden erg hoog, terwijl u met een simpele ingreep op het gebied van energiebesparing op deze maandelijkse kosten kunt bezuinigen. Schoonewille Bouw & Restauratie kijkt graag met u mee naar het huidige energieverbruik van uw pand, zodat wij u kunnen adviseren hoe u uw energierekening kunt verlagen.

Daarnaast wordt er bij de uitgebreide inspectie ook gekeken naar de algemene staat van het pand, zodat er een bouwkundig advies gegeven kan worden over onderhoudswerkzaamheden. Dit bouwkundig advies wordt altijd opgesteld door vakmensen met een jarenlange ervaring.

Altijd advies op maat

De vakmensen van Schoonewille Bouw & Restauratie begrijpen dat u niet te veel wilt betalen voor het advies en de onderhoudswerkzaamheden die in dit bouwkundig advies naar voren komen. Daarom geeft Schoonewille Bouw & Restauratie altijd een advies op basis van uw wensen, behoeften en budget, waarbij wij daadwerkelijk met u meedenken. Geen adviezen vol offertes met torenhoge bedragen, maar duidelijke, overzichtelijke adviezen waarbij geheel vanuit uw belangen is gedacht.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>