Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Schoonewille Bouw & Restauratie

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Gaat u een nieuwe woning bouwen? Is uw woning nodig toe aan onderhoud? Of bent u simpelweg op zoek naar vakkundige hulp tijdens het verbouwen? Schoonewille Bouw & Restauratie, een bouwbedrijf uit Drenthe draait voor géén van deze situaties haar hand om. Ons bouwbedrijf is al jaren een begrip in de regio Hoogeveen. Bij ons bouwbedrijf is alleen de beste service voldoende en wordt kwaliteit te allen tijde gegarandeerd!

Lees ook onze referenties 

Bouwbedrijf-Schoonewille

werkplaats bouwbedrijf Schoonewille

  
  

Over Schoonewille Bouw & Restauratie

Schoonewille Bouw & Restauratie is een bouwbedrijf uit Tiendeveen, bij Hoogeveen, in Drenthe. Wij zijn hoofdzakelijk actief in de provincie Drenthe op plaatsen als Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel en Beilen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk. Al jarenlang stellen wij hoge eisen aan de afwerking van het werk dat wij uitvoeren, om daarmee de kwaliteit te waarborgen. De ervaring die wij daarmee hebben opgedaan delen wij graag met u, of het nu gaat om verbouwen, onderhoud of nieuwbouw. Ook voeren wij restauraties uit aan monumenten en cultureel erfgoed. Onze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd met ouderwets en eerlijk vakmanschap in combinatie met, uitsluitend, materialen van de hoogste kwaliteit.

Wat leveren wij?

Schoonewille Bouw & Restauratie staat garant voor vakkundig kwaliteitswerk. Te allen tijde streven we ernaar om uw wensen te verwezenlijken. Daarbij bieden wij u duidelijkheid èn kwaliteit en denken wij met u mee over uw plannen. Vanzelfsprekend leveren we eerlijk werk tegenover een goede prijs. Wilt u verbouwen? Of bent u toe aan nieuwbouw? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Met onze brede vakkennis geven we advies over de mogelijkheden en denken wij met u mee over het gebruik van materialen. Op die manier helpen we u van uw huis een praktisch thuis te maken. Daardoor kunt u zorgeloos en comfortabel wonen!
 Ons bouwbedrijf richt zich voornamelijk op de volgende vormen van bouw:

De producten die we gebruiken kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. We werken uitsluitend samen met bedrijven die, net als wij, óók garant staan voor de beste kwaliteit.

Neem contact op


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>