Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Wat onze klanten over ons zeggen

 

Michiel Smit en Dorte Rasmussen

Bouw van een nieuwe woning

"Bouwbedrijf Schoonewille heeft de bouw van ons huis begeleid en uitgevoerd vanaf de eerste schets tot de sleuteloverdracht. Hun advies in de voorbereiding maakte ons huis uiterst energiezuinig en in de uitvoering hebben ze gedaan wat ze beloofden: kwaliteit leveren. En niet onbelangrijk: al die maanden hebben we te maken gehad met ontzettend leuke mensen!"

nieuwbouw-schoonewille1

Tanja Oostenbrink 

Verbouwing van de woning

"Een professioneel en vakkundig bedrijf. Super klantvriendelijk. Leveren prachtig werk. Het enige bouwbedrijf voor mij"

Woning Renovatie - Bouwbedrijf Schoonewille

Jan Vulpen

Restauratie oude woning voormalig reddingsmaatschappij Anjum

"Schoonewille een bedrijf met mensen die vakwerk zien als middel om de mogelijkheden die een huis met geschiedenis  biedt te realiseren."

Restauratie oude woning voormalig reddingsmaatschappij Anjum

Johan Baron

Nieuw dak op het huis

"De verbouwing van onze woning was ingrijpend en voor ons best spannend, gelukkig werd snel duidelijk dat de vakmensen van Schoonewille de klus prima aan kunnen. Wij zijn tevreden met het behaalde resultaat"

Nieuw dak op het huis - Schoonewille

Idhuna Barelds

Realisatie mantelzorg woning

"Wij hebben in 2018 ons dak laten vernieuwen en isoleren met vlas door bouwbedrijf Schoonewille en een gebouw voor mantelzorg laten verbouwen. In het verleden hebben we al regelmatig ervaringen gehad met bouwbedrijven maar geen enkele ervaring was zo positief als met Schoonewille. Gerwin Schoonewille denkt geweldig mee en staat open voor alles, en zijn medewerkers zijn zeer goed in hun werk met heel veel eigen inbreng en ervaring zodat tijdens de bouw nog dingen verbeterd konden worden als we deze tegenkwamen. Harde werkers zodat alles ook op tijd klaar was en het resultaat is echt geweldig mooi geworden. Ons energieverbruik is ook enorm gedaald met de goede isolatie! Daarna hebben we nog een oude badkamer laten renoveren door Schoonewille en ook dit werd snel en zeer vakkundig gedaan. Alles bij elkaar een bouwbedrijf wat we iedereen warm zouden aanbevelen."

 

 

Realisatie mantelzorg woning - Schoonewille

Jacob van Dalen

Verbouwing zorgboerderij

"Een betrouwbaar bouwbedrijf met kennis van hun vakgebied, eerlijk en inzichtelijke adviezen. Ten allen tijde rekening houdend met de persoonlijke omstandigheden en een plezierige manier van samenwerken met de mannen die het werk uitvoeren"

 

 

RTV Drenthe

Lees en bekijk ook de rapportage van RTV Drenthe "Ondernemend: Een kijkje in de woning van een Kampcommandant."


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>