Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Bouwbedrijf Drenthe

Een eigen woning kan jarenlang aan uw verwachtingen hebben voldaan en nu toch niet meer zo goed voelen. U kunt er dan voor kiezen om het nodige onderhoud aan uw woning te laten plegen, of de nodige aanpassingen doormiddel van verbouwen te realiseren. Bent u toe aan totale vernieuwing, dan kan dit helemaal volgens uw eigen wensen door een nieuwe woning te laten bouwen. Voor een dergelijk nieuwbouwproject, maar ook voor aanpassingen aan uw huidige woning in Drenthe, bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

 

 

 

 

 

 

 

 

Professioneel bouwbedrijf Drenthe

Wilt u iets aan uw huidige woning of kantoorpand laten aanpassen, of een nieuw pand laten bouwen? Dan bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf. Als bedrijf met jarenlange ervaring stellen wij hoge eisen aan ons personeel en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden. Hierdoor bereiken wij als bouwonderneming hoge resultaten en leveren u uitstekend vakwerk. Zo kunt u met een gerust hart de organisatie van de bouw of verbouwing aan ons overlaten.

Advies op maat

Naast het bouwen van reguliere woningen en bedrijfspanden, voeren wij ook restauratie van cultureel erfgoed en monumenten uit. Heeft u zo’n pand in bezit, dan kunnen wij tijdens restauraties nauwkeurig aangeven welke aanpassingen u wel en niet kunt laten uitvoeren. Wij voorzien u graag van advies over geplande bouwwerkzaamheden van iedere aard. Zo kunnen wij u ook helpen wanneer u nog niet exact weet welke invulling een verbouwing moet krijgen, met schetsen voor een verbouwing of woningbouw in verschillende uitvoeringen en materialen.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de regio Drenthe, dan kunt u bij Schoonewille Bouw & Restauratie terecht. Niet alleen met uw nieuwbouw Drenthe, maar ook met restauratie of verbouwing van woning of kantoor helpen wij u graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>