Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakgoot reparatie Drenthe

Lekt uw dakgoot of hangt deze los, dan is het van belang dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Achterstallig onderhoud aan uw goot kan namelijk zorgen voor grotere problemen, zoals lekkage in huis. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij het controleren, schoonmaken, repareren of vervangen van uw regenafvoer in Drenthe en omstreken. Hieronder verstaan we zowel de goot zelf als de regenpijp.

Uw dakgoot laten repareren, vervangen of reinigen

Vaak hoeft niet uw hele regenafvoer te worden vervangen, maar kan worden volstaan met het vernieuwen van slechts een deel, of zelfs met plaatselijk repareren. In dit geval kan de goot gewoon op zijn plaats blijven en worden extra kosten voorkomen. Of uw woning nu een bakgoot heeft zoals in de meeste gevallen, of een kilgoot, zakgoot, blokgoot of naadloze goot: onze ervaren werknemers repareren deze vakkundig. In enkele gevallen hoeft uw goot niet gerepareerd te worden, maar is een simpele verstopping door bijvoorbeeld bladeren het geval. Dan kunnen wij uw dakgoot eenvoudig voor u reinigen. Het is belangrijk om ook dit op tijd te laten doen, want een verstopte goot kan weer zorgen voor een lekkage of ander defect. Laat daarom uw dakgoot regelmatig door ons onderhouden en schoonmaken om groter leed te voorkomen.

Vakkundige reparatie in Drenthe

Schoonewille Bouw & Restauratie zorgt graag voor het onderhouden, reinigen, repareren, of vervangen van uw goot in Drenthe en omgeving. Als Drents bedrijf zijn wij snel ter plekke en werkt u met een vertrouwde lokale onderneming. Naast deze renovatie aan uw woning, verrichten wij tevens andere renovaties en restauraties aan uw woning of monumentaal pand. Ook nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden worden door ons ervaren personeel vakkundig uitgevoerd. Neem voor meer informatie voor onze diensten vrijblijvend contact op via de website. Voorkom groter leed en laat uw regenafvoer vandaag nog onderhouden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>