Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakpannen laten vervangen in Drenthe

Dakpannen hebben gemiddeld genomen een langere levensduur dan andere vormen van dakbedekking. Wanneer het dan toch tijd is geworden om de dakpannen te vervangen, is het zaak dat u deze professioneel laat leggen. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u vakkundig bij het vervangen of opnieuw leggen van uw dakbedekking in Drenthe. Door deze tijdig te laten vervangen, voorkomt u problemen zoals lekkages en houtrot.

Neem contact op

Verouderde dakpannen op uw dak?

Zijn de pannen op uw dak poreus geworden, breken de nokjes eronderuit, of wilt u van een ander soort dakbedekking overstappen op daktegels? Onze werknemers met jarenlange ervaring in de bouwsector zorgen ervoor dat uw nieuwe dakpannen binnen korte tijd professioneel gelegd worden. Wacht u te lang met het aanschaffen van een nieuw pannendak, dan kan het dakbeschot eronder gaan rotten en moeten er nog meer renovatiewerkzaamheden aan te pas komen. Mocht dit al het geval zijn, dan helpen wij u ook bij een complete dakrenovatie. Wij bieden een ruime keuze aan pannen en isolatiemateriaal. Zijn de pannen op uw dak nog niet verouderd, dan kunnen wij tevens uw pannendak voor u reinigen, zodat deze er na reiniging weer als nieuw uitziet.

Pannendak Drenthe

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in de omgeving Drenthe om uw dakpannen te laten vervangen? Neem dan direct contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze vakkundige werknemers helpen u graag verder met een nieuw pannendak. Heeft u ander achterstallig onderhoud aan uw woning en wilt u een renovatie, restauratie of verbouwing uit laten voeren? Dan kunt u ook daarvoor uitstekend bij ons direct. Wij zorgen er graag voor dat uw bouwwerkzaamheden tot een goed einde worden gebracht, zodat u weer heel wat jaren van uw woning kunt genieten. Toch toe aan iets nieuws? Ook uw nieuwe woning kan, geheel naar uw wensen, door ons worden gebouwd.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>