Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Bouwkundig advies Beilen

Wanneer u uw huis wilt gaan verbouwen en dit zelf gaat aanpakken, wilt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden soepel verlopen. Voor een bouwkundig advies in Beilen en omgeving kunt u dan terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie. En ook wanneer u tegen een bouwkundig probleem aanloopt tijdens het verbouwen of renoveren van uw huis, kunt u bij ons een consult aanvragen.

Een consult op maat dankzij jarenlange ervaring

Doordat wij al jaren actief zijn met het bouwen, verbouwen, renoveren en restaureren van panden van verschillende aard, kunnen wij u van een professioneel advies dienen. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelen op het gebied van bouw en hebben al veel problemen het hoofd geboden. Doordat wij daarnaast volledig op de hoogte zijn van wat wel en niet kan en mag tijdens een verbouwing of renovatie, kunnen wij u professionele raad geven wanneer u besluit uw bouwproject zelf aan te pakken. Vraag een consult aan wanneer u twijfelt over het bouwwerk wat eerder aan u is geleverd, of wanneer u zelf tegen een probleem aanloopt tijdens de verbouwing. Maar ook wanneer u een nieuwe woning op het oog heeft en u graag wilt weten of u bepaalde renovaties kunt laten uitvoeren na de aankoop van het pand, of twijfelt over de staat van het dak, de kozijnen, de vloeren of andere onderdelen.

Laat u goed adviseren over uw bouwproject

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, op zo’n 20 kilometer afstand van Beilen. Wij helpen u dan ook graag met bouwkundig advies in Beilen en omgeving. Daarnaast voeren wij ook nieuwbouw of verbouw uit en renoveren of restaureren bestaande panden. Ook in het restaureren van monumentale en historische panden zijn wij gespecialiseerd. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>