Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Bouwkundig advies Hoogeveen

Als ervaren plaatselijke bouwonderneming in Tiendeveen vlakbij Hoogeveen, staat Schoonewille Bouw & Restauratie u graag terzijde wanneer het op bouwkundig advies aankomt. Doordat wij zelf jarenlange praktijkervaring hebben en tot in de details op de hoogte zijn van ingewikkelde en steeds bijgestelde ruimtelijke verordeningen, kunnen wij u prima adviseren met betrekking tot uw bouwplannen. Daarnaast kunnen wij deze ook op papier voor u uitwerken om zo tot het project te komen dat naadloos aansluit op uw woonwensen.

Laat u adviseren over uw woning of bedrijfspand

En daar blijft het niet bij, want ook voor een consult met betrekking tot een bedrijfspand kunt u bij ons terecht. En of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: we voorzien u graag van een professionele en onderlegde raadgeving, zodat u straks de juiste keuze maakt. Misschien wilt u zelfs twee mogelijkheden tegen elkaar afwegen: gaat u verbouwen of verhuizen? Om de juiste afwegingen te kunnen maken voordat u begint aan een intensief project, is het verstandig om u eerst te laten adviseren door Schoonewille Bouw & Restauratie. Zo verloopt de bouw, verbouw of renovatie die u in gedachten had strak volgens plan, binnen uw eigen budget. We gaan graag met u rond de tafel zitten om uw wensen en verwachtingen te bespreken, voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Voorbereid bouwen volgens plan

Technische en bouwkundige voorschriften zijn vaak zo complex, dat u daar als particulier niet uitkomt. Daarom staan wij u graag bij met bouwkundig advies in Hoogeveen en omstreken en bieden u de mogelijkheid om samen uw werk- of woonplannen uit te werken. Neem voor meer informatie met betrekking tot ons bouwkundig advies contact met ons op. Maar ook voor vragen over bouw, restauratie of renovatie kunt u met ons bellen of mailen. Kies niet voor een kant en klaar product, maar voor een woning of onderneming die bij u als individu past.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>