Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Interieurbouw Drenthe

In een kantoor of museum is vaak behoefte aan interieuroplossingen op maat. Schoonewille Bouw & Restauratie in Drenthe biedt kwalitatief hoogwaardige interieurbouw die jarenlang meegaat en aansluit op het design van uw onderneming. Of u nu op zoek bent naar kasten, tussenmuren, vitrines of andere meubels op maat, bij Schoonewille Bouw & Restauratie verwezenlijken wij uw wensen op het gebied van zakelijk interieur.

Interieuroplossingen op maat in Drenthe

Binnen het bedrijf beschikt Schoonewille Bouw & Restauratie over jarenlange ervaring in de vakkundige productie van onder andere scheidingswanden. Gebruiksvriendelijke interieuroplossingen die jarenlang en bovendien veilig te gebruiken zijn door personeel, klanten of bezoekers. Hiervoor bekijken wij graag de ruimte die u wilt laten inrichting en geven wij u advies over de mogelijkheden die aansluiten op uw eigen ideeën. Door vervolgens gebruik te maken van de beste materialen en uw onderneming in te richten aan de hand van eerlijk en authentiek vakmanschap, kan er weer zorgeloos in de ruimte gewerkt worden.

Uw zakelijke interieur naar wens ontworpen

Schoonewille Bouw & Restauratie biedt interieurbouw voor verschillende ondernemingen, denk hierbij aan winkels, praktijkruimtes, kantoorruimtes en musea. We zorgen voor een persoonlijke invulling bij ieder interieurproject en geven het de nodige aandacht, tot in de details. Door uitsluitend samen te werken met bedrijven die kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben als wijzelf, waaronder bijvoorbeeld een interieurdesigner, is het eindresultaat stijlvol, praktisch en vooral ook duurzaam. Nieuwsgierig geworden naar wat interieurbouw voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies. Wij staan u graag bij met een invulling voor de inrichting van uw bedrijfspand, winkel of museum in Drenthe.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>