Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Interieurbouw Hoogeveen

Heeft u een winkel, een museum of bedrijf en bent u op zoek naar een nieuwe invulling, dan kunt u ook uw interieurbouw uit laten voeren door Schoonewille Bouw & Restauratie. Ons aannemersbedrijf met jarenlange ervaring in Hoogeveen zorgt voor een fris interieur dat bij het karakter van uw museum, winkel of bedrijf past. Creatieve oplossingen waarbij de veiligheid van personeel en bezoekers en het gebruiksgemak voorop staan

Duurzame interieuroplossingen

Onze ervaren werknemers plaatsen binnen korte tijd veilige tussenwanden, kasten, vitrinekasten en andere interieuroplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Tijdelijke en permanente tussenwanden, vitrines en andere indelingen voor uw ruimte worden op vakkundige wijze gerealiseerd conform uw eigen wensen. Van te voren gaan wij hiervoor met u in gesprek, zodat u aan kunt geven waar u naar op zoek bent en wij u de mogelijkheden kunnen voorleggen. Na de mogelijkheid te hebben gekozen die het meest aan uw wensen voldoet, of dat nu de gehele inrichting betreft of een klein onderdeel daarvan, zorgen wij voor een duurzaam product dat jarenlang meegaat. Zo kunt u ook in het geval van een museum of expositie, waarbij de materialen door verplaatsing meer te verduren hebben, de interieuroplossingen die wij voor u produceren herhaaldelijk gebruiken.

Interieurbouw in Hoogeveen

Wij ontwerpen en vervaardigen interieurmaterialen van hoogwaardige kwaliteit, die geheel worden aangepast aan de stijl van de ruimte zelf. Naast onze vakmensen met jarenlange ervaring beschikken wij ook over de nodige materialen en machines voor elk interieuridee. Bij het produceren hiervan houden wij hoge kwaliteitsnormen aan. Zo kunt u straks genieten van een veilige, comfortabele en stijlvolle inrichting. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor interieurbouw, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag met een passende oplossing voor uw bedrijf.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>