Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Aanbouwen van een serre

Wilt u uw leefomgeving vergroten, maar heeft u geen tijd, energie en budget om een omvangrijke verbouwing uit te laten voeren? Dan kunt u er ook voor kiezen om een serre aan te laten bouwen. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag uw ideale serre aan te bouwen om uw leefomgeving te vergroten voor een klein budget.

 

De voordelen van een aangebouwde serre

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanbouwen van een serre. Het eerste voordeel van deze aanbouw, is dat uw leefomgeving groter wordt als het project afgerond is. U heeft simpelweg meer ruimte in huis, wat betekent dat u meer ruimte heeft om te ontspannen en gezellig met uw gezin samen te zijn. Een ander voordeel van deze aanbouw, is dat een serre vaak voor een groot deel uit glas bestaat. Hierdoor is er veel lichtinval, wat betekent dat u een nieuwe ruimte creëert waar u heerlijk in kunt verblijven in natuurlijk daglicht. Tot slot heeft u vaak geen vergunning nodig voor deze aanbouw en zijn de tekeningen vrij eenvoudig, waardoor u uw aanbouw voor een vrij lage prijs kan laten ontwikkelen. Geen hoge vergunningskosten of hoge kosten bij de architect, maar een vrij toegankelijke manier om uw woning te vergroten.

De perfecte serre aanbouwen met Schoonewille Bouw & Restauratie

Het aanbouwen van een serre lijkt vrij eenvoudig, maar hier is wel specialistische kennis voor nodig. Wilt u dat uw aanbouw op de juiste manier wordt gebouwd, voor het beste resultaat en de langste levensduur? Dan is het belangrijk om een expert in te huren voor het ontwikkelen van uw aanbouw. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag de perfecte aanbouw te maken, zodat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Wilt u meer weten over het aanbouwen van een extra ruimte aan uw woning? Schroom dan niet om contact op te nemen met Schoonewille Bouw & Restauratie. Wilt u weten hoeveel uw project ongeveer gaat kosten, dan kunt u ook contact opnemen met Schoonewille Bouw & Restauratie om een vrijblijvende en gratis offerte op te vragen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>