Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Bedrijfspand bouwen in Drenthe

Terwijl uw onderneming groeit, wordt het pand waar u kantoorruimtes huurt of uw bedrijf aan huis te krap voor u en uw werknemers. Een bedrijfspand laten bouwen zorgt niet alleen voor meer ruimte, het draagt ook bij aan het imago van uw onderneming. Het is dus belangrijk dat het pand goed aansluit op de uitstraling die u uw bedrijf wilt geven. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u bij het realiseren van een ondernemingspand in Drenthe dat bij u en uw bedrijf past.

Een passend ondernemingspand

Naast een bedrijfspand dat bij uw onderneming past, wordt er ook gekeken of het pand aansluit op het Drentse landschap door de architect. Er zijn tal van soorten panden mogelijk voor uw bedrijf, bijvoorbeeld een robuuste bedrijfshal, een kantoor met flexibele werkplekken, of een overzichtelijk bedrijfsverzamelgebouw. Uw wensen worden zorgvuldig met u doorgenomen en samen met u kijken we naar de mogelijkheden om deze wensen te verwezenlijken. Vervolgens zorgen we voor de bouw van een duurzaam ondernemingspand, waarbij tijdens de bouw materialen van hoogwaardige kwaliteit met onze jarenlange ervaring worden gecombineerd. Naast de bouw van een compleet ondernemingspand, kunt u bij ons ook terecht voor de bouw van een casco pand, of voor de realisatie van een bedrijf aan huis.

Uw bedrijfspand laten bouwen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd bij Hoogeveen in Drenthe. Door te kiezen voor ons als lokaal bouwbedrijf, profiteert u van korte rijdtijden, een vertrouwde samenwerking en optimale kennis van de omgeving. Naast ondernemingspanden kunt u bij ons bovendien terecht voor nieuwbouw woningen en verbouwingen, zowel zakelijk als privé. En ook voor renovatie en restauratie aan diverse soorten panden, bijvoorbeeld historische panden, kunt u bij ons terecht. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag met de realisatie van uw aanstaande bouwproject.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>