Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Bedrijfspand bouwen in Hoogeveen

Is uw onderneming toe aan een nieuw bedrijfspand, omdat het oude te klein of gedateerd is geworden, of simpelweg omdat u graag een bedrijfspand laat bouwen dat exact aan uw eisen voldoet? Dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag. Want als gespecialiseerd bouwbedrijf zetten wij onze jarenlange ervaring in bij de realisatie van uw ondernemingspand. Zodat u het pand en de ruimtes daarin optimaal kunt benutten.

Een ondernemingspand dat bij uw bedrijf past

Bij een bedrijfspand is de uitstraling ook erg belangrijk, misschien wel belangrijker dan bij een woning. U wilt dat uw nieuwe ondernemingspand bij het imago van uw bedrijf past. Door samen met u een plan op te stellen van hoe het pand eruit moet komen te zien en u bij het bouwproces te betrekken, bent u zeker van een gebouw dat het imago van uw bedrijf ondersteunt. Door uitsluitend te werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit en door onze ervaren medewerkers, bent u bovendien verzekerd van een duurzaam resultaat. Een veilige plek voor uw werknemers om hun dagelijkse taken te volbrengen.

Utiliteitsbouw in Hoogeveen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Hoogeveen, in de provincie Drenthe. Bent u van plan om een ondernemingspand te laten realiseren in Hoogeveen of omstreken? Dan heeft u te maken met een lokaal bouwbedrijf, dat geheel op de hoogte is van de wetten en verordeningen die in de omgeving gelden met betrekking tot utiliteitsbouw. Naast het bouwen van uw zakelijke pand, zijn wij tevens gespecialiseerd in de nieuwbouw van woningen en in verbouw, restauratie en renovatie van bestaande panden en monumenten. Neem voor meer informatie over deze diensten direct contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk bij het realiseren van een zakelijk pand dat aansluit op het imago van uw onderneming.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>