Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Nieuwbouw bedrijfspand in Assen

Een eigen bedrijfspand is een droom die niet voor iedere ondernemer is weggelegd. Als het echter goed gaat met uw bedrijf, komt er een moment dat u deze keuze wel kunt maken. Wanneer de overstap gemaakt wordt van huren naar kopen, wilt u natuurlijk wel dat het pand aan al uw eisen voldoet. Het is echter niet altijd makkelijk om een geschikt bedrijfsgebouw in Assen te vinden. Gaat u dan concessies doen aan uw eigen wensen of kiest u voor een andere weg, zoals nieuwbouw?

Bedrijfspand geheel volgens eigen uw wensen

Bij nieuwbouw is het mogelijk een pand geheel naar uw eigen wensen te laten ontwerpen. U kiest wat het beste bij uw bedrijf past en de architecten van Schoonewille Bouw & Renovatie zorgen voor een ontwerp dat hierbij aansluit. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met de plaats van het gebouw in de omgeving en de duurzaamheid. Door de ruime ervaring van Schoonewille Bouw & Renovatie, kunt u rekenen op voldoende vakkennis en gebruik van de beste materialen. Dit maakt het mogelijk om een bedrijfspand in Assen te bouwen dat geheel aan de eisen van deze moderne tijd voldoet en dat past bij uw bedrijf.

Meer mogelijkheden naast nieuwbouw

Wanneer u toch niet kiest voor het nieuw bouwen van een bedrijfsgebouw, dan zijn er nog andere mogelijkheden waarbij Schoonewille Bouw & Renovatie u van dienst kan zijn. Het is mogelijk een bestaand gebouw te renoveren en verbouwen naar uw eigen wensen. Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>