Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Nieuwbouw bedrijfspand in Hoogeveen

Wanneer u erover denkt om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen, dan bent u bij Schoonewille Bouw & Restauratie aan het juiste adres. Samen kijken we wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is op de locatie van uw keuze in Hoogeveen, waarna we voor u aan de slag gaan en een bedrijfsgebouw voor u ontwikkelen waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Specifiek maatwerk bedrijfspand

Nieuwbouw voor uw bedrijf kan vele vormen aannemen. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden; Een garagebedrijf heeft een ander soort pand nodig dan een accountantskantoor en aan het pand van een bakkerij worden weer andere eisen gesteld. 

Bij Schoonewille Bouw & Restauratie kijken we altijd wat het beste bij uw bedrijf past. Wij hebben ruime ervaring in de bouw en ontwikkeling van diverse bedrijfspanden. Met gebruik van duurzame materialen, bouwen wij voor u een pand dat geheel naar uw wensen ontworpen is en dat past bij uw bedrijf.

Omgeving van uw bedrijfspand

Niet iedere locatie in Hoogeveen is hetzelfde en niet ieder ontwerp kan overal gebouwd worden. Daarom houden wij bij het ontwerpen van uw ideale pand ook rekening met de locatie waar het gebouw zal komen te staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven en u helpen de juiste keuzes te maken bij de bouw van een pand passend bij uw bedrijf.

Naast het nieuw bouwen van uw bedrijfspand, kunt u ons ook inschakelen voor renovatie en verbouw van een bestaand pand. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>