Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Nieuwbouw bedrijfspand in Westerbork

Heeft u een bloeiend bedrijf en bent u op zoek naar een passend bedrijfspand in Westerbork? Dan weet u wellicht al dat het lastig kan zijn om een bestaand pand te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Geschikte huisvesting is echter zeer belangrijk als u het beste uit uw bedrijf wilt halen. Groeien lukt niet als de faciliteiten niet kloppen. Dus wat doet u wanneer u geen geschikt bestaand pand kunt vinden? Er zelf één bouwen!

Begeleiding van begin tot eind

Bij Schoonewille Bouw & Restauratie helpen we u hier graag verder mee. Wij ontwikkelen samen met u een pand dat aan al uw wensen voldoet, op een mooie locatie in Westerbork. Ook voor de uitvoering van de bouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw geheel volgens uw wensen

Schoonewille Bouw & Restauratie bouwt een bedrijfspand geheel volgens uw eigen wensen. Niet te groot of te klein en met de juiste faciliteiten. Uitstraling en duurzaamheid zijn hierbij erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat het pand past in de omgeving. Wij zorgen, in samenspraak met u en onze architect, dat het ontwerp passend is en dat de balans tussen functionaliteit en uitstraling optimaal is.

Schoonewille Bouw & Restauratie is een lokaal bedrijf met een grote kennis van de mogelijkheden in de omgeving. Wilt u toch liever verbouwen dan bouwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>