Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Waarom een dakkapel?

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een huis vragen mensen zich wel eens af of ze geen dakkapel zouden laten plaatsen. Een dakkapel plaatsen levert immers bruikbare extra oppervlakte op in een huis en zorgt bovendien voor een aangename extra dosis instromend licht in een kamer. Zo wordt een kamer met dakkapel van een krappe donkere ruimte tot een aangename, luchtige en goed verlichte leefruimte die naar alle waarschijnlijkheid binnen de kortste keren uw hart verovert! Anders gezegd: een dakkapel biedt u meer mogelijkheden. Door het toevoegen van extra licht en ruimte aan een kamer maakt u die kamer immers geschikt voor heel wat doeleinden. Bovendien zult u de extra aantrekkingskracht van uw woning na het plaatsen van een dakkapel ook terugzien in de restwaarde, waardoor een dergelijke investering zich doorgaans eenvoudig terugbetaalt.

Montage door Schoonewille bouw & restauratie in Assen

Nu is het zo dat er zeer veel spelers aan het werk zijn op de markt van de aanbouwen. Daardoor is het niet altijd even gemakkelijk te bepalen met welke firma u het beste in zee gaat, temeer daar er grote verschillen in kwaliteit spelen tussen de verschillende firma's die de gemeente Assen bedienen. Schoonewille bouw & restauratie is gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en restaureren van huizen en houdt zich tevens bezig met het plaatsen van allerhande aanbouwen en kapellen. Om ons te onderscheiden van onze concurrenten, richten wij ons op een maximale klanttevredenheid. Daarom zorgen wij, indien nodig, eerst voor contact met allerhande experts. Denk daarbij aan architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs met een grondige kennis van de juiste montage. Pas nadat u exact weet wat u wenst en helemaal overtuigd bent van die wensen, gaan we over tot de montage van uw aanbouw in Assen. Die montage proberen we steeds tot een optimaal einde te brengen waarbij we gaan voor maximale kwaliteit. Want alleen kwaliteit leidt tot tevreden klanten. Daarbij spannen we ons ook in deze kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding draagt immers nog verder bij tot uw tevredenheid. 

Contact opnemen met Schoonewille bouw & restauratie

Denkt u na het lezen van bovenstaande informatie aan een verbouwing van uw huis in Assen? Of hebt u nog een paar vragen die u graag kwijt wil? In ieder geval bent u van harte welkom om ons te contacteren via onze contactpagina. Een bezoekje, een telefoongesprek of een contactformulier: wij dienen u zo goed mogelijk van antwoord. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>