Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakkapel plaatsen in Beilen

Misschien overweegt u het laten plaatsen van een dakkapel vanwege de extra loopruimte, of omdat u meer licht in uw kamer wilt. Ook voor een simpele reden als waardestijging van uw huis of het verruimen van uw zolderruimte kunt u daarvoor kiezen. Wat de reden voor u ook is, Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij de realisatie in Beilen en omstreken.

Mogelijkheden voor een uitbouw aan uw dak

U kunt een uitbouw of opbouw aan uw dak in verschillende soorten laten realiseren. Naast het evalueren van uw wensen adviseren wij u graag over een dakkapel die aansluit bij de uitstraling van uw woning en van het materiaal dat het meest geschikt is. Een dak uitbouw of opbouw realiseren is een vakkundige onderneming en vraagt dan ook om precisie en ervaring in het vak. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring bij deze en andere bouwprojecten en zorgen voor het goed inmeten, bouwen, plaatsen en afwerken van uw dakkapel. Bovendien zorgen wij ervoor dat de bouwwerkzaamheden niet langer duren dan nodig is, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart en er geen waterschade optreedt. Vaak kunnen wij binnen een dag de dak uit- of opbouw en de dakbedekking weer bevestigen. Het sloopmateriaal en bouwafval wordt bovendien tijdig door ons afgevoerd.

Uw huis verbouwen in Beilen

Op slechts 20 kilometer afstand van Beilen bevindt zich Schoonewille Bouw & Restauratie in Tiendeveen. Naast het realiseren van een opbouw of uitbouw aan uw dak, zijn wij tevens gespecialiseerd in andere vormen van verbouw, nieuwbouw, restauratie en renovatie. Naast privépanden voeren wij ook bouwwerkzaamheden uit rondom bedrijfspanden en monumentale of historische panden. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over deze of andere diensten. Wij helpen u dan zo snel mogelijk bij het realiseren van uw persoonlijke woonwensen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>