Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakkapel plaatsen in Hoogeveen

Bent u in de regio Hoogeveen woonachtig en wilt u graag meer ruimte in uw huis creëren. Dan is een dakkapel laten plaatsen een uitstekende optie. Daarmee kan u een extra slaapkamer of een grotere kamer mee creëren. Het is niet alleen handig wat betreft de ruimte, maar zorgt ook nog eens voor een meerwaarde aan uw woning. Voor een montage van een dakkapel kunt u het beste een professioneel bedrijf inschakelen. Schoonewille Bouw & Restauratie is op dit gebied de specialist in Hoogeveen en omgeving en is dit ook voor andere werkzaamheden als nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud

Montage dakkapel wordt op professionele wijze uitgevoerd

Schoonewille Bouw & Restauratie is niet alleen de expert op het gebied van montage en plaatsen van een dakkapel in Hoogeveen en omstreken, maar kan nog veel meer voor u betekenen. Het erkende bouwbedrijf heeft door de jaren heen al veel ervaring op gedaan en is daarnaast gespecialiseerd in het onderhouden en verbouwen van bestaande huizen en het bouwen van nieuwe woningen. Schoonewille Bouw & Restauratie neemt daarbij altijd de wensen van u als klant als uitgangspunt en geeft aan de hand daarvan advies op maat. 

Wij renoveren en restaureren ook historische panden

Op het gebied van renovatie en restauratie kunt u ook terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie. Historische panden, boerderijen of monumenten worden op een professionele wijze gerestaureerd. Denk hierbij aan het plaatsen van mooie sierplafonds of gesneden details in hout of siersmeedwerk. Door de aanwezige kennis en het benodigde vakmanschap wordt de authentieke stijl van het pad op professionele wijze gerestaureerd. Zo weet u zeker als u een restauratie laat uitvoeren door Schoonewille Bouw & Restauratie, dat u ervan verzekerd bent dat uw pand zijn uitstraling en waarde blijft behouden.

Schoonewille Bouw & Restauratie staat voor kwaliteit en service

Woont u in Hoogeveen of omstreken en overweegt u om een dakkapel te laten plaatsen, dan kan u het beste gebruik maken van de diensten van Schoonewille Bouw & Restauratie. Zo bent u ervan verzekerd dat de montage op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en de wensen en behoeften van de klant staan centraal. Ook voor verbouw, nieuwbouw of onderhoud aan uw woning in Hoogeveen en omstreken kunt u contact opnemen met Schoonewille Bouw & Restauratie. Zo heeft u langer plezier van uw woning en kunt u er nog jarenlang van genieten.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>