Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakkapel plaatsen in Meppel

Woont u in Meppel, en overweegt u een dakkapel te laten plaatsen, of iets anders aan uw woning te laten doen? Denkt u dan eens aan Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze zeer deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. Zij zorgen voor een snelle en uiteraard vakkundige montage van uw dakkapel in Meppel, zodat u er na het plaatsen direct optimaal van kunt genieten. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u niet in Meppel woont en graag een dakkapel zou willen laten plaatsen. Ons bedrijf werkt voornamelijk in de provincie Drenthe, maar in overleg is het uiteraard mogelijk om ook voor de montage van uw dakkapel te zorgen wanneer u deze elders wenst te laten plaatsen. Behalve voor de montage van uw dakkapel kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke wensen op het gebied van bouw en verbouw. Wat te denken van het plaatsen van een serre of uitbouw, zodat u op die manier het hele jaar door van de zon kunt genieten zodra die zich laat zien.

Specialist voor uw bouw en verbouw

Behalve zorgen voor een perfecte montage van uw dakkapel, kunt u bij Schoonewille Bouw & Restauratie terecht voor alle werkzaamheden die u zich maar kunt indenken op het gebied van bouw en restauratie. Om u een indruk te geven wat wij zoals doen, zetten wij hier een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje:

Zoals u zich in kunt denken, is deze opsomming niet compleet, maar dient deze simpelweg om u een idee te geven over wat er allemaal mogelijk is bij Schoonewille Bouw & Restauratie. Of u nu een particulier bent of een eigen bedrijf heeft, u kunt voor al uw werkzaamheden bij ons terecht. Ook wanneer u zich eerst wilt laten informeren voordat u besluit tot een verbouwing of aanpassing, kunt u daarvoor bij ons terecht.

Schoonewille Bouw & Restauratie staan voor u klaar

Zoals u zich waarschijnlijk wel voor kunt stellen, is er nog veel meer wat Schoonewille Bouw & Restauratie voor u kan betekenen. Mocht u informatie willen over welke mogelijkheden er voor u persoonlijk zijn, kunt u daarvoor het best contact met ons opnemen, of u nu in Meppel woont of heel ergens anders. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met professioneel advies.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>