Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Waarom een erker?

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een huis overwegen mensen wel eens het plaatsen van een erker als aanbouw. Een interessant idee. Een erker zorgt immers niet alleen voor een aanzienlijke toename van uw oppervlakte in vierkante meters, de nieuwe ruimte heeft het ook in zich uw huis een ware metamorfose te laten ondergaan. U voegt namelijk een luchtige ruimte toe die uitblinkt door een overvloed aan instromend licht. Zo wordt de gewonnen ruimte visueel nog eens extra in de verf gezet en ontpopt de erker zich op termijn zonder twijfel tot uw favoriete ruimte in het huis.

Een erker van Schoonewille bouw & restauratie uit Drenthe

Eenmaal u besloten heeft dat u een aanbouw wel ziet zitten, kunt u op zoek gaan naar een professionele partner om uw aanbouw te bouwen. Daarbij speelt vertrouwen een belangrijke rol. Het bouwen van een aanbouw is namelijk een erg ingrijpende keuze en dus is het niet meer dan logisch dat u maximale inzet en resultaat verwacht. Schoonewille bouw & restauratie, operatief in de gemeente Assen (in Drenthe), maakt er een punt van zich steeds tot het uiterste in te spannen om haar klanten tevreden te stellen. Zo wordt er, indien nodig, eerst voor contact gezorgd met alle mogelijke experts in Drenthe. Denk hierbij onder andere aan architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs. Pas als u helemaal weet wat u wenst en volledig overtuigd bent van uw wensen, begint het eigenlijke bouwen van de aanbouw in Assen. Hierbij wordt gestreefd naar maximale kwaliteit voor een redelijke prijs, want naast klanttevredenheid is ook waar voor uw geld een van onze kernwaarden. Het is immers niet mogelijk klanten tevreden te stellen met een teleurstellende prijs-kwaliteitsverhouding!

Contact opnemen met Schoonewille bouw & restauratie

Hebt u na het lezen van bovenstaande informatie interesse in Schoonewille bouw & restauratie en zou u graag contact opnemen voor specifieke vragen of meer informatie omtrent bouwwerken in Assen? Dat kan snel en eenvoudig via onze contactpagina. Of u nu liefst even langskomt in Assen, dan wel een telefoongesprek voert of een contactformulier invult: het kan allemaal, en we maken er steeds een punt van zo snel en goed mogelijk tot een antwoord op uw vragen of een oplossing voor uw problemen te komen. Want ook dat is belangrijk in het streven naar tevreden klanten. 
Naast Assen bedienen wij ook nog enkele andere gemeenten in Drenthe, dus mocht u daaromtrent vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>