Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Waarom een erker?

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een huis denken mensen er wel eens over na een erker te plaatsen. Een erker biedt immers niet alleen een interessante hoeveelheid bruikbare extra vierkante meters, maar kan er bovendien voor zorgen dat uw huis een ware metamorfose ondergaat. Een erker is immers een moderne en luchtige ruimte met een overvloed aan instromend licht, wat er voor zorgt dat de gewonnen oppervlakte nog eens extra in de verf gezet wordt en dat de nieuwe ruimte wel eens zeer snel uw favoriete plekje zou kunnen worden om tot rust te komen!

Een erker van Schoonewille bouw & restauratie uit Drenthe 

Eenmaal u besloten hebt dat een erker u wel aanspreekt, kunt u eens een kijkje nemen op de markt voor aanbouwwerken. Hierbij is het belangrijk te weten dat er enorme kwaliteitsverschillen zijn tussen de verschillende spelers en dat het eindresultaat dus sterk afhankelijk is van uw gekozen partner. Schoonewille bouw & restauratie houdt zich onder andere bezig met het bouwen, renoveren en restaureren van huizen en het bouwen van bijvoorbeeld een aanbouw in Emmen. Bij al deze zaken streven we ernaar zo professioneel mogelijk te werk te gaan en een resultaat te leveren dat in lijn ligt met wat u mag verwachten van een dergelijke grote investering. Daarom ook zorgen we, indien nodig, eerst voor contacten met allerhande experten uit Drenthe, zoals architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs. Pas als u helemaal weet wat u wenst en volledig overtuigd bent van die wensen, beginnen wij met het bouwen van uw aanbouw. Daarbij streven wij in onze professionaliteit naar een maximale kwaliteit wat uw aanbouw betreft. Wij zijn immers enorm trots op onze tevreden klanten in Emmen, en doen ons uiterste best die groep steeds uit te breiden. 

Contact opnemen met Schoonewille bouw & restauratie

Hebt u na het lezen van bovenstaande informatie interesse in een aanbouw in Emmen? Of zijn er enkele vragen die u graag wil stellen? In ieder geval kunt u terecht op onze contactpagina. Of u nu liefst een bezoekje brengt in Drenthe, een telefoongesprek voert of een contactformulier invult: alles is mogelijk, en steeds streven wij naar een snel en goed antwoord op uw vragen en een snelle en goede oplossing voor uw problemen. Want ook een goede communicatie is een essentiële factor in het streven naar tevreden klanten.
Woont u in een andere gemeente dan Emmen? Ook elders in Drenthe bieden wij onze diensten aan. Twijfel niet ons daaromtrent te contacteren!


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>