Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Waarom een erker?

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een huis denken mensen wel eens aan een erker als aanbouw. Een erker biedt immers niet alleen een grote hoeveelheid bruikbare extra vierkante meters, maar kan er bovendien toe leiden dat uw huis een ware metamorfose ondergaat. Dat ligt aan het feit dat erkers doorgaans moderne en luchtige ruimtes zijn met een overvloed aan instromend licht. Zo worden de gewonnen vierkante meters nog eens duidelijk in de verf gezet en zal de erker bovendien naar alle waarschijnlijkheid uw nieuwe favoriete ruimte in huis worden!

Een erker van Schoonewille bouw & restauratie uit Drenthe

Eenmaal u besloten hebt dat u een aanbouw in Meppel wel ziet zitten, kunt u eens een kijkje nemen op de markt voor aanbouwwerken. Al snel zult u zien dat er heel wat spelers op de markt zijn in Drenthe en dat de geboden kwaliteit bovendien sterk afhankelijk is van firma tot firma. Schoonewille bouw & restauratie is onder andere gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en restaureren van huizen en in het bouwen van bijvoorbeeld een aanbouw in Meppel. In al onze taken streven wij naar een maximale professionaliteit en we doen ons uiterste best onze grote groep tevreden klanten in Drenthe elke dag uit te breiden. Daarom wordt er, indien nodig, eerst voor contact gezorgd met allerhande experts uit Drenthe, zoals bijvoorbeeld architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs. Pas wanneer u, in samenspraak met hen, helemaal weet wat u wenst en helemaal overtuigd bent van uw wensen, wordt er begonnen met het bouwen van de aanbouw.
Zo wordt er een resultaat geboden dat in lijn ligt met wat u mag verwachten van een dergelijke investering, en bent u als klant uit Meppel tevreden met het resultaat. Uiteindelijk is dat namelijk wat telt. Daarom ook bieden wij onze diensten aan voor een redelijke prijs. Zonder een goede prijs-kwaliteitsverhouding kan men immers niet streven naar een grote klanttevredenheid.

Contact opnemen met Schoonewille bouw & restauratie

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie tot de conclusie gekomen dat u interesse hebt in een aanbouw in Meppel? Of heeft u misschien nog enkele vragen die u graag kwijt wil? In ieder geval kunt u terecht op de contactpagina. Of u nu liefst een bezoekje brengt, een telefoongesprek voert of gewoon een contactformulier invult: alles is mogelijk, en steeds streven we ernaar u zo goed mogelijk verder te helpen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>