Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Waarom een erker?

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning overwegen mensen wel eens een erker als aanbouw. Een goed idee, want een erker heeft het in zich een ware metamorfose te weeg te brengen wat uw woning betreft. Niet alleen geniet u van een grote hoeveelheid extra vierkante meters, uw huis krijgt er bovendien een heel andere uitstraling door. Een erker is immers een luchtige ruimte, die door veel mensen met ontspanning geassocieerd wordt. Bovendien zijn erkers doorgaans gezegend met een overvloed aan instromend licht, waardoor deze nieuwe ruimte op termijn wel eens uw favoriete plekje zou kunnen worden om tot rust te komen!

Een erker van Schoonewille bouw & restauratie

Schoonewille bouw & restauratie is een bouwbedrijf met een passie voor klanttevredenheid en kwaliteit. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, verbouwen, onderhouden, restaureren, renoveren of een aanbouw: in de regio Westerbork kunt u zich geen partner wensen die nog professioneler te werk gaat. Bij het bouwen van een aanbouw in Westerbork zorgt Schoonewille bouw & restauratie indien nodig eerst voor contact met de nodige experts, zoals architecten, bouwkundige tekenaars en constructeurs. Pas daarna, wanneer u helemaal voor u ziet wat u wenst en helemaal overtuigd bent van uw wensen, gaat het eigenlijke bouwen van de aanbouw van start, waarbij wij een inspanning leveren u zoveel mogelijk te bieden voor uw geld. Naast een professionele omgang en zuivere kwaliteit is immers ook een gunstige verhouding prijs-kwaliteit een van onze kernwaarden. Zo heeft u als klant uit regio Westerbork steeds een tevreden gevoel bij uw aanbouw. Werkelijk, u vindt in heel Drenthe, geen bedrijf dat zich beter bekommert om uw bouwkundige wensen dan Schoonewille bouw & restauratie!

Contact opnemen met Schoonewille bouw & restauratie

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in de diensten van Schoonewille bouw & restauratie, dan kunt u eenvoudig contact opnemen. We opereren in Drenthe, en dus ook in de regio Westerbork, en zijn eenvoudig te bereiken via onze contactpagina. Of u nu liefst eens langskomt, een telefoongesprek voert of eventueel een contactformulier achter laat: alles is mogelijk. En we doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te woord te staan. Want ook dat is onderdeel van onze inspanningen om u als klant een zo aangenaam mogelijke ervaring voor te schotelen. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>