Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis laten bouwen in Assen

 

Bent u niet meer tevreden met uw huidige woning en wilt u graag een nieuw, comfortabel en energiezuinig huis dat voldoet aan de hedendaagse normen en eisen? Een nieuwe woning volledig of gedeeltelijk zelf bouwen is een moeilijke onderneming. Een nieuw huis is een enorme investering en het bouwen ervan brengt heel wat werk met zich mee. Ook al hebt u ervaring met bouwwerkzaamheden, u moet nog steeds over het juiste gereedschap beschikken en op de hoogte zijn van de huidige regelgeving.

U bespaart uzelf een hoop tijd en moeite door uw nieuwbouw uit te laten voeren door een ervaren bouwfirma. Voor wie in de regio van Assen woont, is het nabijgelegen bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie te Tiendeveen een uitstekende keuze. 

Mail ons

Zonder zorgen een woning laten bouwen

U mag met een gerust hart uw nieuwe woning laten bouwen door Schoonewille Bouw & Restauratie. Dankzij een jarenlange ervaring in de constructie van zowel rijtjeswoningen als vrijstaande huizen, mag u erop rekenen dat uw nieuwbouw volledig aan uw wensen zal voldoen. Onze vakmensen gebruiken de modernste gereedschappen en passen correcte installatie- en constructietechnieken toe. We houden ons strikt aan de geldende regelgeving in uw gemeente en zorgen voor een tijdige oplevering van uw nieuwe woning. 

Andere activiteiten van Schoonewille Bouw & Restauratie

We houden ons niet alleen bezig met nieuwbouw. In Assen en omgeving verbouwen we ook bestaande huizen, voeren we onderhoud uit aan gebouwen en renoveren we oudere woningen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in de restauratie van belangrijke monumenten en historische panden. Indien gewenst voeren we een bouwkundige inspectie uit van uw woning en geven advies over onderhouds- en renovatiewerken. Wilt u meer informatie? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>