Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis laten bouwen in Emmen

 

Bent u toe aan een nieuwe en ruimere woning? Misschien wilt u de handen uit de mouwen steken en zelf een nieuw huis bouwen. Dat is geen gemakkelijke taak, vooral omdat u tegenwoordig rekening moet houden met allerlei eisen op het gebied van energiezuinigheid. U moet diverse materialen kiezen voor uw nieuwe woning, zorgen voor het juiste gereedschap en op de hoogte zijn van correcte constructie- en installatietechnieken.

Als u dit niet ziet zitten, is het beter om uw nieuwe woning te laten bouwen door een ervaren bouwfirma. Wie in de regio van Emmen woont, kan een beroep doen op het bekende bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. 

Mail ons

Een ervaren bouwfirma met bekwame medewerkers

Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwt al veel jaren nieuwe vrijstaande woningen en rijtjeshuizen. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. U hoeft zich niet te bekommeren over een geschikte materiaalkeuze of de juiste constructietechnieken. We zorgen ervoor dat uw nieuwe huis voldoet aan alle eisen omtrent de elektrische installatie, de afvoer van afval- en regenwater, energiezuinigheid en aan de regelgeving in uw gemeente. 

Kwaliteitsvol werk

Schoonewille Bouw & Restauratie draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Uw nieuwbouwwoning wordt geheel volgens uw wensen opgeleverd en afgewerkt. Tot in de kleinste details. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers kennen hun vak en zijn niet tevreden met half werk.

Andere bouwwerkzaamheden

Schoonewille Bouw & Restauratie voert ook verbouwingen, onderhoud en renovatie uit aan bestaande woningen. De restauratie van oude gebouwen en monumenten is eveneens onze specialiteit. U mag bovendien een beroep doen op ons voor bouwkundig advies. Contacteer ons als u meer informatie wenst over onze diverse activiteiten.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>