Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis laten bouwen in Meppel

Als u meer ruimte en comfort wenst, in een rustiger omgeving wilt wonen of energiezuiniger wilt leven, is een nieuwbouw vaak de beste oplossing. Misschien bent u een klusser en wilt u zoveel mogelijk zelf het werk uitvoeren? Een nieuwbouw oprichten is tegenwoordig geen gemakkelijke opdracht. Uw nieuwe woning moet voldoen aan talrijke regels en wetten opgelegd door de overheid. Bovendien moet u op de hoogte zijn van moderne constructietechnieken en alle apparatuur correct installeren. U bespaart uzelf heel wat tijd, energie en moeite door de bouw van uw nieuwe woning geheel of gedeeltelijk over te laten aan een ervaren bouwfirma. Voor mensen die in de omgeving van Meppel wonen, is het bekende bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie te Tiendeveen een uitstekende keuze. 

Mail ons

Uw huis laten bouwen door echte vakmensen

U hoeft zich nergens om te bekommeren als u uw nieuwbouw laat oprichten door Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze ervaren en goed opgeleide vakmensen houden zich aan de geldende regelgeving en houden rekening met uw eisen en wensen. Zij voeren uw opdracht met de grootst mogelijke zorg uit. Uw nieuwe woning wordt binnen de afgesproken tijd opgeleverd, perfect afgewerkt zoals u het had gewenst. Nog vele tientallen jaren later geniet u van uw energiezuinige en comfortabele woning, gebouwd door medewerkers die een hart hebben voor hun vak. 

De diverse diensten van Schoonewille Bouw & Restauratie

Naast nieuwbouw voert Schoonewille Bouw & Restauratie ook verbouwingen, onderhoud en renovaties uit aan bestaande woningen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor allerlei herstellingen aan uw woning, de renovatie van uw badkamer en het plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Een van onze specialiteiten is de restauratie van monumenten en geschiedkundige gebouwen. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met ons.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>