Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis laten bouwen Hoogeveen

 

Heeft u plannen om een eigen huis te laten bouwen in Hoogeveen, dan wilt u natuurlijk dat dit door een professioneel bouwbedrijf wordt gerealiseerd. Wij van Schoonewille Bouw & Restauratie hebben jarenlange ervaring bij het bouwen en restaureren van woningen en kantoorpanden. Bij ons kunt u niet alleen vertrouwen op een vakkundige bouw met kwalitatief hoogwaardige materialen, maar ook van de mogelijkheid om uw eigen inbreng te geven aan de bouwwerkzaamheden.

Mail ons

 

Een woning laten bouwen in Hoogeveen

Bij de bouw van een eigen woning komt nogal wat kijken. Daarom heeft u de juiste begeleiding nodig bij het bekijken van de mogelijkheden, het nemen van de nodige beslissingen en een uitstekende uitvoering van de bouw van uw huis. Wij helpen u graag met het realiseren van een nieuwbouwwoning die bij u past. Bovendien zijn wij op de hoogte van alle wetten en regels die de gemeente Hoogeveen stelt met betrekking tot nieuwbouw. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan tijdens of na de bouw van uw droomhuis.

Grote en kleine projecten

Of u nu een vrijstaande woning, een ruime villa of een heel nieuwbouwproject wilt uitbesteden, met ons jarenlange vakmanschap en hoogstaande service bent u verzekerd van een zorgeloze bouwperiode. U kunt bovendien tot in details bepalen hoe uw woning eruit moet komen te zien. Daarbij houdt u het budget zelf in de hand door aan te geven hoeveel u aan de bouw wilt besteden. Door zelf een huis te laten bouwen, kunt u voor dezelfde prijs bovendien een veel ruimere woning realiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de bouw van uw eigen woning in Hoogeveen, neem dan voor meer informatie contact met ons op. En niet alleen voor een nieuwbouwproject kunt u terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie: ook bij restauratiewerkzaamheden of verbouwing van uw woning of kantoorpand zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>