Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis laten bouwen Beilen

Het is niet altijd gemakkelijk om een huis te vinden wat aan uw wensen voldoet. Zeker niet wanneer het om nieuwbouw gaat. Bovendien wordt bij seriebouw vaak niet de kwaliteit gehandhaafd die u als nieuwe eigenaar graag zou zien. De oplossing is het laten bouwen van uw eigen woning. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij het realiseren van uw droomhuis in Beilen en omgeving.

Laat uw nieuwbouwproject door ons uitvoeren

Het bouwen van een eigen huis heeft veel om het lijf en daarom nemen wij u deze zorg graag uit handen. Als particulier is het makkelijk om het overzicht te verliezen of om de tijdsduur verkeerd in te schatten. Voor u het weet kan zo alles in het honderd lopen. Dankzij jarenlange ervaring in de nieuwbouw maar ook bij verbouw, restauratie en renovatie, weten wij als geen ander hoe we een project het beste kunnen plannen en leiden. We gaan met u om de tafel om uw wensen te bespreken en tekenen vervolgens de werktekeningen uit. Na het aanvragen van de benodigde vergunningen realiseren wij de bouw van uw woning volgens uw eigen wensen. Bovendien werken wij alleen met bedrijven die net als wij hoogwaardige kwaliteit als doeleinde hebben. Zo weet u zeker dat alles tijdig en goed opgeleverd wordt.

Uw woning door een lokale aannemer laten realiseren

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, wat op slechts 20 kilometer afstand van Beilen ligt. Door de korte afstand kunnen we onze werkzaamheden dagelijks vroegtijdig voortzetten. Naast het bouwen van uw woning helpen wij u ook graag bij verbouwingen, restauraties of renovaties. Zowel van privé als kantoorpanden en zelfs historische panden worden vakkundig door ons gerestaureerd. Neem vandaag nog contact met ons op, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw droomhuis.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>