Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis laten bouwen Westerbork

U wilt een huis laten bouwen dat aan uw persoonlijke wensen voldoet, maar weet niet waar u moet beginnen. U heeft behoefte aan persoonlijke begeleiding tijdens het plannen en het realiseren van de woning. Wij nemen u graag de zorg voor het bouwen van uw eigen woning in de regio Westerbork, Drenthe uit handen. Met onze jarenlange ervaring en kennis bent u zo verzekerd van een vakkundig en soepel verlopend bouwproces.

Een nieuwbouwwoning van Schoonewille Bouw & Restauratie

Schoonewille Bouw & Restauratie gaat graag met u om de tafel zitten om uw woonwensen te bespreken. Naast nieuwbouwwoningen verbouwen, onderhouden en restaureren wij ook bestaande woningen. Door gebruik te maken van eerlijke materialen en ouderwets goed vakwerk, kunt u straks met plezier en comfort in uw nieuwe woning wonen. Door het bouwproces voor u af te handelen, bespaart u niet alleen tijd maar ook kosten. Doordat we op de hoogte zijn van alle regels en de wetgeving rondom nieuwbouw, komt u bovendien niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Plannen en laten bouwen

Na het inventariseren van uw wensen, geven wij u aan de hand van een bouwkundig advies een idee van hoe uw woning eruit kan komen te zien. Daarna brengen wij u in contact met de nodige vakmensen zoals architecten en installateurs die u verder kunnen adviseren. Na uw plannen aandachtig te hebben bekeken, kan er begonnen worden aan de bouw van een huis dat past bij uw behoeftes en wensen. Of dit nu een veilige omgeving voor uw kinderen, een huis waarin u goed kunt werken, een plek voor geborgenheid, of alle drie is.

Neem vrijblijvend contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie, voor de realisatie van uw eigen woning. Laat uw huis in Westerbork door onze vakkundige werknemers bouwen, voor zorgeloos woongemak.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>