Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning laten bouwen in Assen

Bij het laten bouwen van een woning is het belangrijk dat uw persoonlijke wensen in acht worden genomen en u tijdens het proces zoveel mogelijk zorg uit handen wordt genomen. Schoonewille Bouw & Restauratie zorgt op professionele wijze voor de bouw van uw woning in Assen en omgeving, na uw wensen uitvoerig met u te hebben besproken.

Laat uw droomhuis bouwen

De woning die wij voor u bouwen is bijna altijd op maat: ieder gezin heeft ten slotte zijn eigen woonwensen en -behoeften. Dit betekent dat u straks eigenaar bent van een unieke woning, die overigens wel prima aansluit op de omgeving in Assen. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle landelijke woning, naar een eigentijdse woning, of juist een typische jaren ’30 woning. Alles is mogelijk binnen de kaders van de plaatselijke wetten en regelgeving. Daarom bespreken we voor het plannen van de bouw nauwkeurig uw wensen met u, zodat we een woning kunnen realiseren die helemaal bij u past. Heeft u zelf nog een aantal dingen leeg gelaten, omdat u graag van ons hoort wat de mogelijkheden zijn, dan doen wij u graag ideeën aan de hand.

Kies voor uitstekende kwaliteit bij uw nieuwbouwproject

Schoonewille Bouw & Restauratie werkt uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ook de bedrijven waarmee wij aan uw nieuwbouw project werken hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Gevestigd in Tiendeveen bij Hoogeveen, bevinden wij ons op slechts iets meer dan 30 kilometer van Assen vandaan. Zo zijn we altijd in de buurt en kunnen het bouwproces optimaal laten verlopen. Naast nieuwbouw kunt u ook bij ons terecht voor verbouw, renovatie en restauratie. Onze vakkundige werknemers hebben tevens ervaring bij het restaureren van historische panden. Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>