Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning laten bouwen in Drenthe

Bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning in Drenthe, maar kunt u uw droomhuis maar niet vinden? Denk er dan eens over om een nieuw huis te laten bouwen. Schoonewille Bouw & Restauratie bouwt voor u geheel naar uw wensen en woonbehoeften uw droomhuis in Drenthe en omstreken.

Het realiseren van een nieuwbouwwoning

Uw nieuwbouwwoning begint bij uw eigen woonwensen en de behoeften van u als gezin. We bespreken met u wat er op basis van uw ideeën mogelijk is. Doordat we op de hoogte zijn van de wettelijke bepalingen met betrekking tot de ruimtelijke ordening, kunnen we u van grondig advies voorzien. Hierbij proberen we natuurlijk zo dicht mogelijk in de buurt te blijven bij het beeld van het droomhuis dat u in gedachten heeft. Na het plannen van de bouw is het tijd voor de realisatie, die door onze vakkundige werknemers met ruime ervaring wordt uitgevoerd. Hierbij kunt u alles uit handen geven en erop vertrouwen dat u het beste resultaat krijgt. Door alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit te werken, kunt u nog heel lang zorgeloos genieten van een comfortabele woning die geheel aan uw woonwensen voldoet.

Uw woning laten bouwen door Schoonewille Bouw & Restauratie

Schoonewille Bouw & Restauratie is een Drents bedrijf gevestigd in Tiendeveen, bij Hoogeveen. Naast het realiseren van uw nieuwbouwwoning zijn wij gespecialiseerd in verbouw, restauratie en renovatie van bestaande panden. Zowel kantoorpanden als huizen en historische panden worden door ons vakkundig aangepast of gerenoveerd. Voor vrijblijvend meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen met uw bouwwerkzaamheden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>