Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning laten bouwen in Hoogeveen

Het laten bouwen van een eigen woning is een hele onderneming. U wilt een aannemer die naar uw wensen kijkt en rekening houdt met wat wel en niet mogelijk is, tegen een redelijke prijs. Wilt u een huis laten bouwen in de omgeving van Hoogeveen, dan kunt u bouwen op Schoonewille Bouw & Restauratie. Door uitsluitend te werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit en vakmensen met jarenlange ervaring, kunt u straks zorgeloos genieten van uw droomhuis. Natuurlijk tegen een redelijke prijs.

Hoe gaat het bouwen van een woning in zijn werk

We beginnen altijd met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van onze klant. Vervolgens bespreken we wat er mogelijk is, rekening houdende met de bouwconstructies en wetten en verordeningen rondom de woningbouw. Bovendien bespreken we hoe uw nieuwe huis straks zo goed mogelijk op kan gaan in het Drentse landschap. Nadat de bouwplannen gemaakt zijn, worden deze uitgevoerd door de vakmensen die we in dienst hebben en bedrijven die net als wij garant staan voor hoogwaardige kwaliteit. We laten het bouwproces zo soepel en spoedig mogelijk verlopen, zodat u binnen een redelijke tijd in uw comfortabele nieuwbouwwoning kunt wonen.

Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag

Schoonewille Bouw & Restauratie is een gerenommeerd bouwbedrijf vlakbij Hoogeveen. Zo kunt u het bouwen van uw huis vertrouwd en door een bedrijf in eigen omgeving laten uitvoeren. Naast nieuwbouw kunt u bij ons terecht voor het verbouwen van uw bestaande woning of kantoorpand. Ook zijn wij gespecialiseerd in renovatie en restauratie, bijvoorbeeld aan historische panden. Met een frisse en ervaren kijk zorgen we voor een geslaagd bouwproject. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder, of dat nu met een nieuwbouwproject of een van uw andere woonwensen is.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>