Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning laten bouwen in Meppel

Het kan lastig zijn om een bestaande woning te vinden die optimaal aansluit op uw wensen en behoeften. Overweeg daarom om uw eigen woning te laten bouwen. Schoonewille Bouw & Restauratie bespreekt uw wensen en de mogelijkheden binnen uw budget met u, om vervolgens een bouwplan op te stellen. Onze ervaren werknemers realiseren vervolgens het huis van uw dromen.

Voordelen van nieuwbouw

Door uw huis nieuw te laten bouwen door Schoonewille Bouw & Restauratie bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, zowel van de gebruikte materialen als vakmanschap. Bij woningen die in grote aantallen seriematig worden gebouwd en opgeleverd, wordt meestal niet dezelfde aandacht aan details geschonken, wat kan leiden tot onaangename verassingen achteraf. Door uw huis te laten bouwen kiest u bovendien zelf voor de indeling, de materialen, de afwerking en de stijl van de woning zelf. Door de bouw van uw woning aan ons uit te besteden, geeft u de zorg uit handen en hoeft u niet constant van alles te regelen voor uw nieuwbouwproject, te midden van uw waarschijnlijk toch al drukke leven. Binnen een zo kort mogelijke periode zorgen wij ervoor dat de bouw vakkundig wordt afgerond, waarna u zorgeloos en comfortabel in uw nieuwe woning kunt wonen.

Uw huis in Meppel laten bouwen

Schoonewille Bouw & Restauratie bevindt zich op nog geen 30 kilometer afstand van Meppel, waardoor wij uw bouwproject optimaal kunnen begeleiden. Het laten bouwen van uw woning is bij ons bovendien in vertrouwde en bekwame handen. Naast nieuwbouw houden wij ons ook bezig met het verbouwen van bestaande woningen en bedrijfspanden en het renoveren en restaureren van verschillende gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan restauratiewerkzaamheden aan monumentale panden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk bij de realisatie van een woning die voldoet aan uw wensen en behoeften.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>