Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen Drenthe

Bent u toe aan een verbouwing van uw huidige woning, bijvoorbeeld om te zorgen voor meer licht, een opener ruimte, of juist meer kamers? Dan is Schoonewille Bouw & Restauratie u hierbij graag van dienst. Ook voor de verbouwing van kantoorpanden voor een betere werkoplossing kunt u bij ons terecht.

Verhuizen of verbouwen

Voor het wonen in het huis van uw dromen hoeft u niet altijd te verhuizen. Vaak is er voldoende mogelijkheid om uw huidige woning te verbouwen, waardoor u vertrouwd kunt blijven wonen en toch uw wensen kunt realiseren. Misschien weet u al precies welke aanpassingen gedaan moeten worden, of misschien heeft u bepaalde woonwensen en bent u op zoek naar een passende oplossing. In beide gevallen helpen wij u graag door met u om de tafel te gaan om uw wensen te bespreken en aan te geven hoe wij deze voor u kunnen realiseren door middel van bouwkundig advies.

Verbouw uw woning in Drenthe

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft jarenlange ervaring op het gebied van verbouwingen. Doordat ons bedrijf in Drenthe is gevestigd, zijn wij bovendien uitstekend op de hoogte van de regelgeving en wetten omtrent de verbouwing van uw huis. Wij zorgen voor een realisering van de verbouwing die past bij het karakter van uw huis, door middel van het gebruik van duurzame materialen. Na vakkundig overleg waarin we uw plannen doornemen en advies geven voor eventuele verbeteringen, voeren wij de aanpassingen op een traditionele en eerlijke manier voor u uit. Zo maakt u van uw huidige woning uw droomhuis.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden rondom verbouwing van uw eigen woning of kantoorpand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Laat vakkundig uw huis in Drenthe verbouwen door Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>