Adres Kremboong 2a 7937 TB Tiendeveen Telefoon 06 129 310 20 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Een serre aanbouwen in Assen 

Een serre aanbouwen is echt makkelijker dan u denkt. Ingewikkelde tekeningen zijn niet nodig en in de meeste gevallen hoeft u zelfs geen vergunning aan te vragen. Dit scheelt veel tijd en geld in vergelijking met andere uitbouwen zoals een veranda. En de extra ruimte van een serre kán een meerwaarde betekenen voor de woning.

Meer daglicht en meer ruimte met een serre

Hiernaast heeft een serre heel veel voordelen. Het geeft zoveel meer ruimte, meer daglicht en dus meer gezelligheid. Dankzij al het glas zit u behaaglijk warm en kijkt u ondertussen uit op uw tuin. Een serre aanbouwen zorgt voor een duidelijke link tussen buiten en binnen. Vertoef zo zelfs in de winter in uw tuin! En dankzij de ruimte geniet u nóg meer van uw huis, het betekent een extra plek om te relaxen. 

De serre is op maat leverbaar

Samen met u kijken we naar wat mogelijk is in uw tuin in Assen en bespreken we de wensen. Wij geven graag advies over de verschillende opties bij het bouwen. Mogelijk is zelf om glazen schuifdeuren te nemen, waardoor het de uitstraling krijgt van een terrasoverkapping.

De juiste keuze voor uw huis en tuin

Er zijn verschillende afmetingen en soorten mogelijk tijdens het bouwen. Zo zijn er ronde en rechthoekige exemplaren en kunt u zelfs kiezen voor een glazen dak. Deze afmeting en vorm zijn zelf te bepalen, toch wordt het vaak bepaald aan de hand van het soort huis en de ruimte die u buiten tot uw beschikking heeft. Zo kan een landhuis met aangrenzend weiland een grotere, ronde serre bouwen, en zal een kleiner exemplaar beter passen bij een eengezinswoning in de stad.

Plaatsing van uw serre in Assen

Het aanbouwen in Assen is geen probleem. Onze vakkundige werknemers van bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwen uw serre in enkele dagen. Dit gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring met aanbouwen, bent u bij ons verzekerd van vakkundigheid.

Altijd verzekerd van vakwerk

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Assen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een aanbouw in Assen? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions