Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Een serre aanbouwen in Beilen

Het laten aanbouwen van een serre kan veel ruimte creëren binnen een woning. Misschien net dat beetje extra ruimte waar u met een groot gezin behoefte aan had. Of misschien spreekt u het idee van een serre wel aan, omdat u graag meer daglicht in uw woonruimte heeft. Wat de reden voor uw aanbouw ook is, Schoonewille Bouw & Restauratie realiseert het graag voor u.

De aanbouw van A tot Z

We regelen het aanbouwen van uw serre tot in detail. Alvorens aan de bouwwerkzaamheden te beginnen, nemen wij uw wensen met u door en kijken naar de mogelijkheden. Wat voor constructies zijn mogelijk die passen bij de uitstraling van uw woning en wat is wettelijk toegestaan? De complete aanbouw wordt vervolgens door ons tot in detail verzorgd, van het op papier zetten van de werktekeningen tot de oplevering. Hierbij wordt u voortdurend op de hoogte gehouden en kunt u waar gewenst overleg plegen. Onze ervaren werknemers gaan vakkundig te werk en werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Tijdens het verbouwproces zorgen we er bovendien voor dat u zo min mogelijk overlast ervaart en het bouwafval wordt vroegtijdig door ons afgevoerd. Na een soepel verlopend bouwproces kunt u vervolgens genieten van uw nieuwe glazen veranda, geheel naar uw eigen ideeën uitgevoerd.

Uw aannemer omgeving Beilen

Op slechts 20 kilometer afstand van Beilen bevindt zich Schoonewille Bouw & Restauratie in Tiendeveen. Doordat we ons op korte afstand van uw bouwproject bevinden, kunnen we snel ter plekke zijn en heeft u het vertrouwde gevoel van het werken met een lokaal bedrijf. Naast het verzorgen van deze en andere vormen van aanbouw, realiseren wij ook nieuwbouw, verbouwingen, restauraties en renovaties. Neem voor meer informatie over deze en onze andere diensten contact met ons op via de website. Zo kunt u snel weer genieten van uw vernieuwde woning.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>