Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Een serre aanbouwen in Emmen 

Een serre draagt bij aan een gelukkig gevoel. Denkt u zich eens in dat u meer ruimte én meer daglicht heeft in huis. Uw huis wordt met het aanbouwen direct een stuk groter, er is namelijk meer leefruimte. Een prima plek voor een fijne sofa of een gezellig bistro set om s' middags te genieten van een kopje thee.

Haal buiten naar binnen met een serre

Een serre aanbouwen zorgt voor een duidelijke link tussen buiten en binnen. Vertoef zo zelfs in de winter in uw tuin, terwijl u zelf behaaglijk binnen zit! Maar ook: deze extra ruimte aanbouwen kan een meerwaarde beteken voor de woning. Bedenk dat het aanbouwen redelijk eenvoudig is, uitgebreide tekeningen van het ontwerp en de bouw zijn niet nodig. 

Veel mogelijkheden met een serre aan uw huis 

Een serre is een aanbouw dat veel ramen heeft. Hierdoor valt er meer licht in huis. Er zijn verschillende afmetingen en soorten mogelijk tijdens het bouwen. Zo zijn er ronde en rechthoekige exemplaren en kunt u zelfs kiezen voor een glazen dak. Deze afmeting en vorm zijn zelf te bepalen, toch wordt het vaak bepaald aan de hand van het soort huis en de ruimte die u buiten tot uw beschikking heeft. Zo kan een landhuis met aangrenzend weiland gaan voor een grotere, ronde serre, en zal een kleiner exemplaar beter passen bij een eengezinswoning in de stad.

De mogelijkheden van een serre en uw tuin

Samen met u kijken we naar wat mogelijk is voor uw tuin in Emmen. Wij geven graag advies over de verschillende opties bij het aanbouwen. Het is zelfs mogelijk om glazen schuifdeuren te nemen, waardoor het de uitstraling krijgt van een terrasoverkapping.

Aanbouw serre in Emmen

Het aanbouwen in Emmen is geen probleem. Onze vakkundige werknemers van bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwen uw serre in enkele dagen. Dit gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring met bouwen, bent u bij ons verzekerd van vakkundigheid.

Altijd vakwerk

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Emmen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan het bouwen en afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een aanbouw in Emmen? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>