Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Een serre aanbouwen in Hoogeveen 

Een serre kunt u helemaal naar eigen wens uitzoeken. Ten eerste staat u voor de keuze van de constructie: hout, aluminium of kunststof. Hout is natuurlijk en klassiek, deze keuze is dan ook erg geschikt voor een klassiek huis. Aluminium exemplaren zijn duurzaam, hebben niet zoveel onderhoud nodig als hout, maar isoleren weer minder. Kunststof is onderhoudsarm, duurzaam en is leverbaar in de kleur die u wenst.

Mail ons

Echt glas of een kunststoffen serre?

Naast de constructie, bestaat de aanbouw natuurlijk uit glas. Er zijn ook hierin weer verschillende mogelijkheden, zoals kunststof of 'echt' glas. Deze laatste moet tegen een stootje kunnen en dat betekent dat het altijd zal gaan om veiligheidsglas. Ook is het mogelijk om glasplaten met een tintje te nemen. Dit is erg fijn als uw aanbouw op het zuiden is gericht en dus vaak in de zon staat. Hierbij is zelfs een zonnescherm aan te raden. Kunststof is in tegenstelling tot 'echt' glas goedkoper en sterker. Nadeel is weer dat neerslag beter is te horen dan bij echt glas. Naast deze opties, kiest u voor de glasdikte. Hoe dikker het glas, hoe beter de isolatie. 

De juiste serre voor uw huis

Er zijn verschillende en soorten mogelijk tijdens het bouwen. Zo zijn er ronde en rechthoekige exemplaren. De afmeting en vorm zijn zelf te bepalen, toch wordt het vaak bepaald aan de hand van het soort huis en de ruimte die u buiten tot uw beschikking heeft. Zo kan een landhuis met aangrenzend weiland gaan voor een grotere, ronde serre, en zal een kleiner exemplaar beter passen bij een eengezinswoning in de stad. Wat voor soort serre u ook kiest, u bent verzekerd van meer ruimte, meer licht en meer gezelligheid. Een serre aanbouwen zorgt voor een duidelijke link tussen buiten en binnen. Vertoef zo zelfs in de winter in uw tuin! En dankzij de ruimte geniet u nóg meer van uw huis, het betekent een extra plek om te relaxen. Maar ook: deze extra ruimte aanbouwen kan een meerwaarde beteken voor de woning.

Advies op maat voor uw serre

Samen met u kijken we naar wat mogelijk is in uw tuin in Hoogeveen en bespreken we de wensen. Wij geven graag advies over de verschillende opties bij het bouwen. Mogelijk is zelf om glazen schuifdeuren te nemen, waardoor het de uitstraling krijgt van een terrasoverkapping. Het aanbouwen in Hoogeveen is geen probleem. Onze vakkundige werknemers van bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwen uw serre in enkele dagen. Dit gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring met bouwen, bent u bij ons verzekerd van vakkundigheid.

Hoge kwaliteitseisen 

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Hoogeveen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk bij het aanbouwen, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een aanbouw in Hoogeveen? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie. U kunt ons onder andere bellen of mailen


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>