Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Een serre aanbouwen in Meppel 

Meer ruimte, meer licht en meer gezelligheid. Een serre is een stukje ruimte van voornamelijk glas, waar u behaaglijk warm zit terwijl u uitkijkt op uw tuin. Een serre aanbouwen zorgt voor een duidelijke link tussen buiten en binnen. Vertoef zo zelfs in de winter in uw tuin! En dankzij de ruimte geniet u nóg meer van uw huis, het betekent een extra plek om te relaxen. Maar ook: deze extra ruimte aanbouwen kan een meerwaarde beteken voor de woning.

De juiste serre aanbouwen voor uw huis en tuin

Een serre is een aanbouw dat veel ramen heeft. Hierdoor valt er meer licht in huis. Er zijn verschillende afmetingen en soorten mogelijk tijdens het bouwen. Zo zijn er ronde en rechthoekige exemplaren en kunt u zelfs kiezen voor een glazen dak. Deze afmeting en vorm zijn zelf te bepalen, toch wordt het vaak bepaald aan de hand van het soort huis en de ruimte die u buiten tot uw beschikking heeft. Zo kan een landhuis met aangrenzend weiland gaan voor een grotere, ronde serre, en zal een kleiner exemplaar beter passen bij een eengezinswoning in de stad.

Op maat leverbaar

Samen met u kijken we naar wat mogelijk is in uw tuin in Meppel en bespreken we de wensen. Wij geven graag advies over de verschillende opties bij het bouwen. Mogelijk is zelf om glazen schuifdeuren te nemen, waardoor het de uitstraling krijgt van een terrasoverkapping.

Zekerheid van vakkundig plaatsen

Het aanbouwen in Meppel is geen probleem. Onze vakkundige werknemers van bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwen uw serre in enkele dagen. Dit gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring met bouwen, bent u bij ons verzekerd van vakkundigheid.

Gegarandeerd vakwerk

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Meppel. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een aanbouw in Meppel? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>