Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Tuinhuis met overkapping Assen

Een tuinhuis is bijna altijd van hout gemaakt, deze past dan ook prima in uw tuin. Hout is immers een natuurlijk materiaal met een natuurlijke uitstraling. Ook past deze materiaalsoort heel goed bij de doeleinden van een huisje: gebruik het als sfeervol sauna, speelhuisje voor de kinderen, als kantoor of gewoon praktisch als opberghok.

Praktische opbergruimte of extra leefruimte?

Als opberghok is een houten exemplaar zonder ramen erg geschikt. Niemand hoeft immers naar binnen of buiten te kijken. Bij een exemplaar met ramen, deuren en misschien zelfs een overkapping, nemen de mogelijkheden snel toe. U creëert extra leefruimte en kunt het verblijf helemaal inrichten geel naar uw eigensmaak.

Even wegdromen in uw eigen tuin

Een exemplaar met overkapping geeft de mogelijkheid om ’s avonds nog even gezellig na te tafelen bij een knetterend vuurtje. Of wat denkt u ervan om geen zorgen meer te hebben over te weinig ruimte, maar om gewoon genoeg opbergruimte te hebben voor de grasmaaier en de fietsen. Allemaal voordelen van het hebben van een tuinhuis. Dankzij al deze mogelijkheden zal een tuinhuis uw tuin echt compleet maken.

Uw tuinhuis is op maat leverbaar

Hoeveel ruimte u ook heeft in uw tuin in Assen, het tuinhuis wordt door Schoonewille Bouw & Restauratie speciaal op maat gemaakt. Samen kijken we graag naar wat er mogelijk is in uw tuin. Wilt u wel of geen overkapping? En welke houtsoort? Na een inventariserend gesprek met een van onze specialisten geven wij graag advies over de verschillende opties. Wat uw wensen ook zijn, Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie adviseert u welke producten het beste passen bij deze wensen.

Zekerheid van vakkundig plaatsen

Het bouwen van een tuinshuis in Assen is geen probleem. Schoonewille Bouw & Restauratie neemt met plezier uw wensen en behoeften op. De plaatsing gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn klanten uit Assen ook bij ons verzekerd van het vakkundig gemaakt tuinhuis.

Gegarandeerd vakwerk

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Assen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een tuinhuis, eventueel met overkapping, laten plaatsen in Assen? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>